Grillēta jēra gaļa

Grillēta jēra gaļa Foto: Grillēta jēra gaļa

Sastāvdaļas

  • 400 g jēra gurna gaļas
  • 1 l paniņu
  • sāls
  • malti melnie pipari
  • maltas ķimenes
  • 3 ēdamkarotes eļļas

Pagatavošana

  1. Gaļu noskalo un nogriež lieko treknumu. Ieliek paniņās un marinē 20 stundas.
  2. Gaļu izņemt no marinādes, noslauka un ierīvē sāli, pipariem, ķimenēm. Pārziež ar eļļu.
  3. Liek iepriekš sakarsētā grillā uz režģa  un vidējā karstumā cep, ik pa laikam apgrozot apmēram 20 - 25 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes