Grilēts lasis ar bumbieru un kivi mērci

Grilēts lasis ar bumbieru un kivi mērci Foto: Grilēts lasis ar bumbieru un kivi mērci

Sastāvdaļas

  • 4 laša gabali
  • 2 bumbieri
  • 3 kivi
  • 6 ēdamkarotes žāvētu dzērveņu
  • 3-4 ēdamkarotes sakapātu loku
  • 2 ēdamkarotes citrona sulas
  • 3 ēdamkarotes medus
  • 3 ēdamkarotes sagrieztu svaigu piparmētru lapiņu

Pagatavošana

  1. Kivi un bumbierus sagriež gabaliņos.
  2. Sagrieztos augļus liek bļodā, pievieno lokus un piparmētru lapiņas, žāvētās dzērvenes.
  3. Pārlej ar medu, kas samaisīts ar citrona sulu, pieber sāli, piparus pēc garšas - samaisa.
  4. Noliek malā uz 30 minūtēm, ik pa brīdim apmaisa.
  5. Laša gabalus apsāla, sapiparo no abām pusēm, grilē 2-3 minūtes, no visām pusēm.
  6. Lasi pasniedz ar sagatavoto mērci.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes