Sastāvdaļas
- 450-500 g sagrieztu sēņu
- 2-3 ķiploku spiedē saspiestas ķiploku daiviņas
- 1 ēdamkarote olīveļļas
- 1 ēdamkarote sviesta
- 1 ēdamkarote graudaino sinepju
- 250 ml trekna saldā krējuma
- vistas fileja
- 2-3 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu
Pagatavošana
- Lielu pannu sakarsē uz vidējas uguns, sakarsē olīveļļu un sviestu.
- Cep sēnes un ķiplokus.
- Kad ķiploki ir kļuvuši caurspīdīgi, pielej saldo krējumu, pievieno sinepes.
- Samazina uguni līdz minimumam, sutina 5 minūtes.
- Virsū liek grilētas vistu filejas, pārkaisa ar sakapātiem pētersīļiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!