Grilēta vistas gaļa graudaino sinepju mērcē

Grilēta vistas gaļa graudaino sinepju mērcē Foto: Grilēta vistas gaļa graudaino sinepju mērcē

Sastāvdaļas

  • 450-500 g sagrieztu sēņu
  • 2-3 ķiploku spiedē saspiestas ķiploku daiviņas
  • 1 ēdamkarote olīveļļas
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1 ēdamkarote graudaino sinepju
  • 250 ml trekna saldā krējuma
  • vistas fileja
  • 2-3 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu

Pagatavošana

  1. Lielu pannu sakarsē uz vidējas uguns, sakarsē olīveļļu un sviestu.
  2. Cep sēnes un ķiplokus.
  3. Kad ķiploki ir kļuvuši caurspīdīgi, pielej saldo krējumu, pievieno sinepes. 
  4. Samazina uguni līdz minimumam, sutina 5 minūtes.
  5. Virsū liek grilētas vistu filejas, pārkaisa ar sakapātiem pētersīļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes