Griķu-vistas gaļas kotletes

Griķu-vistas gaļas kotletes Foto: Griķu-vistas gaļas kotletes

Sastāvdaļas

  • 400 g maltas vistas gaļas
  • 100 g vārītu griķu 
  • 1 sīpols
  • 1 ola
  • 2 ēdamkarotes sojas mērces
  • malti melnie pipari, sāls pēc garšas
  • 20 g maltu auzu pārslu

Pagatavošana

  1. Griķus vāra verdošā, nedaudz sālītā ūdenī.
  2. Sīpolu sīki sakapā vai sasmalcina blenderī.
  3. Maltajai vistas gaļai pievieno atdzesētus vārītus griķus, sīpolu, olu, sojas mērci, piparus, sāli - kārtīgi samaisa.
  4. No masas veido kotletes, apviļā tās, maltajās auzu pārslās.
  5. Cep sakarsētā pannā, kamēr parādās zeltaini-brūna garoziņa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes