Griķu - maltās gaļas kotletes

Griķu - maltās gaļas kotletes Foto: Griķu - maltās gaļas kotletes

Sastāvdaļas

  • 500 g maltās gaļas
  • 1 glāze griķu
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • sāls pēc garšas
  • pipari pēc garšas
  • 1 ola
  • milti panēšanai
  • augu eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Griķus izvāra.
  2. Sīpolu sagriež gabaliņos un apcep augu eļļā.
  3. Samaisa malto gaļu, griķus, apceptu sīpolu, saspiestus ķiplokus, olu, sāli, piparus.
  4. No iegūtās masas, ar mitrām rokām veido kotletes, apviļā miltos.
  5. Cep sakarsētā pannā, uz vidējas uguns, uzliekot vāku, kamēr kotletēm parādās sarkanīga garoziņa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes