Griķu biezputra ar gaļu podiņos

Griķu biezputra ar gaļu podiņos Foto: Griķu biezputra ar gaļu podiņos

Sastāvdaļas

  • cūkgaļa vai liellopu gaļa 
  • 1 vai 2 glāzes griķu 
  • 1 sīpols 
  • 1 lauru lapa 
  • 500 ml buljona

Pagatavošana

  1. Gaļu sagriež nelielos gabaliņos, liek podiņā.
  2. Sīpolu sagriež plānos gredzenos, izkārto virsū gaļai, pievieno lauru lapu.
  3. Podiņā ber griķus, pārlej ar buljonu, uzliek vāciņu.
  4. Podiņus ar griķiem liek krāsnī, 180-190°C temperatūrā, cep 1 stundu.
  5. Pirms pasniegšanas putru samaisa, ja vēlas, uzliek sviesta piciņu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes