Sastāvdaļas
- 1 neliela kāpostgalviņa
- 250 g rīsu
- 400 g marinētu šampinjonu
- 1 liels puravs
- 2 vidēja lieluma burkāni
- 100 g olīvu
- 100 g liesas majonēzes
- sāls pēc garšas
- garšvielas sēnēm pēc garšas
Pagatavošana
- Kāpostgalviņu pārgriež uz pusēm, izņem kacenu, liek verdošā sālsūdenī un vāra pāris minūšu, tad noņem virsējās lapas.
- Tādā veidā, pakāpeniski noņem lapas un liek traukā atdzesēt.
- Rīsus izvāra.
- Šampinjonus apcep ar puravu, beigās pievieno garšvielas sēnēm.
- Burkānus sarīvē uz rupjās rīves un apcep, kamēr tie kļūst zeltaini.
- Olīvas sagriež gredzenos.
- Visas sastāvdaļas, izņemot burkānus, samaisa.
- Pildījumu ietin kāpostu lapās.
- Tīteņus viegli apcep uz pannas, tad liek veidnē.
- Virsū tīteņiem liek burkānus un pārlej majonēzi.
- Cep 200°C temperatūrā, 20 minūtes.
- Pasniedz karstus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!