Gavēņa laika pica ar tomātiem

Gavēņa laika pica ar tomātiem Foto: Gavēņa laika pica ar tomātiem

Sastāvdaļas

 ● 400 g miltu
 ● 40 ml augu eļļas 
 ● 1/2 tējkarotes sāls 
 ● 20 g svaiga rauga
 ● 240 ml silta ūdens 

Piedevas uz picas:
 ● 300 g konservētu tomātu
 ● 1 sīpols 
 ● 2 ķiploka daiviņas

Pagatavošana

  1. No mīklas sastāvdaļām samīca mīkstu mīklu, tā, lai tā nelīp pie rokām.
  2. Mīklai uzklāj drānu, noliek siltā vietā, lai uzrūgst.
  3. Gatavo piedevas - sīpolu un ķiploku sīki sakapā, apcep augu eļļā.
  4. Konservētajiem tomātiem nolej sulu, sasmalcina, pievieno ķiplokiem un sīpoliem, sautē 3-5 minūtes.
  5. Uzrūgušo mīklu samīca, izrullē apli, uzklāj piedevas.
  6. Picu liek veidnē, kas ietaukota ar augu eļļu, cep 200°C temperatūrā, 15 minūtes.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes