Garšīgais mājas gulašs

Garšīgais mājas gulašs Foto: Garšīgais mājas gulašs

Sastāvdaļas

  • 500 g liellopa vai cūkas gaļas
  • 2 sīpoli
  • 1 ēdamkarote miltu
  • 3 ēdamkarotes tomātu pastas
  • sāls, pipari, lauru lapa, zaļumi

Pagatavošana

  1. Gaļu noskalo, nosusina un sagriež gabaliņos.
  2. Sīpolus sakapā.
  3. Dziļā pannā uzkarsē eļļu un cep gaļu uz lielas uguns 5 minūtes.
  4. Pievieno sīpolus, turpina cept 5-7 minūtes, ik pa laikam apmaisot, uz vidējas uguns.
  5. Gaļai uzber sāli, piparus, uzkaisa miltus, kārtīgi samaisa, turpina cept 2-3 minūtes, ik pa brīdim apmaisot.
  6. Pievieno tomātu pastu, samaisa, pielej 2-3 glāzes ūdens vai gaļas buljona, samaisa, pievieno lauru lapu.
  7. Pannai uzliek vāku, sautē uz mazas uguns 1-1,5 stundas.
  8. Gulašu pasniedz pārkaisītu ar sakapātiem zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes