Sastāvdaļas
- 500 g liellopa vai cūkas gaļas
- 2 sīpoli
- 1 ēdamkarote miltu
- 3 ēdamkarotes tomātu pastas
- sāls, pipari, lauru lapa, zaļumi
Pagatavošana
- Gaļu noskalo, nosusina un sagriež gabaliņos.
- Sīpolus sakapā.
- Dziļā pannā uzkarsē eļļu un cep gaļu uz lielas uguns 5 minūtes.
- Pievieno sīpolus, turpina cept 5-7 minūtes, ik pa laikam apmaisot, uz vidējas uguns.
- Gaļai uzber sāli, piparus, uzkaisa miltus, kārtīgi samaisa, turpina cept 2-3 minūtes, ik pa brīdim apmaisot.
- Pievieno tomātu pastu, samaisa, pielej 2-3 glāzes ūdens vai gaļas buljona, samaisa, pievieno lauru lapu.
- Pannai uzliek vāku, sautē uz mazas uguns 1-1,5 stundas.
- Gulašu pasniedz pārkaisītu ar sakapātiem zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!