Garšīgā torte

Garšīgā torte Foto: Garšīgā torte

Sastāvdaļas

Mīklai:
  • 3 olas
  • 1,5 glāzes cukura
  • 1,5 glāzes miltu
  • 1,5 glāzes skābā krējuma
  • 1/2 glāzes rozīņu
  • 1/2 glāzes magoņu sēkliņu
  • 1/2 glāzes žāvētu melno plūmju
  • 3 tējkarotes cepamā pulvera
Krēmam:
  • 1 bundža vārītā iebiezinātā piena
  • 200 g sviesta
  • augļi rotāšanai

Pagatavošana

  1. Gatavo pirmo biskvītu - 1 ola, 1/2 glāzes miltu, 1/2 glāzes skābā krējuma, 1/2 glāzes cukura, 1 tējkarote cepamā pulvera, magoņu sēkliņas - visu samaisa.
  2. Otrs biskvīts - visas sastāvdaļas tādās pašās proporcijās, pievieno mazliet izmērcētas rozīnes.
  3. Trešais biskvīts - visas sastāvdaļas tādās pašās proporcijās kā pirmajam un otrajam biskvītam, pievieno mazliet izmērcētas žāvētas melnās plūmes(ja plūmes ir lielas, tās mazliet sagriež).
  4. Biskvītus cep 180°C temperatūrā, gatavus atdzesē.
  5. Gatavo krēmu - iebiezināto pienu sakuļ ar sviestu.
  6. Krēmu klāj starp un uz biskvītiem, tortes virsmu rotā ar augļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes