Garšīgā torte

Garšīgā torte Foto: Garšīgā torte

Sastāvdaļas

Mīklai:
 ● 3 olas
 ● 1,5 glāzes cukura
 ● 1,5 glāzes miltu
 ● 1,5 glāzes skābā krējuma
 ● 1/2 glāzes rozīņu
 ● 1/2 glāzes magoņu sēkliņu
 ● 1/2 glāzes žāvētu melno plūmju
 ● 3 tējkarotes cepamā pulvera
Krēmam:
 ● 1 bundža vārītā iebiezinātā piena
 ● 200 g sviesta
 ● augļi rotāšanai

Pagatavošana

  1. Gatavo pirmo biskvītu - 1 ola, 1/2 glāzes miltu, 1/2 glāzes skābā krējuma, 1/2 glāzes cukura, 1 tējkarote cepamā pulvera, magoņu sēkliņas - visu samaisa.
  2. Otrs biskvīts - visas sastāvdaļas tādās pašās proporcijās, pievieno mazliet izmērcētas rozīnes.
  3. Trešais biskvīts - visas sastāvdaļas tādās pašās proporcijās kā pirmajam un otrajam biskvītam, pievieno mazliet izmērcētas žāvētas melnās plūmes(ja plūmes ir lielas, tās mazliet sagriež).
  4. Biskvītus cep 180°C temperatūrā, gatavus atdzesē.
  5. Gatavo krēmu - iebiezināto pienu sakuļ ar sviestu.
  6. Krēmu klāj starp un uz biskvītiem, tortes virsmu rotā ar augļiem.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes