Sastāvdaļas
Mīklai:
- 3 olas
- 1,5 glāzes cukura
- 1,5 glāzes miltu
- 1,5 glāzes skābā krējuma
- 1/2 glāzes rozīņu
- 1/2 glāzes magoņu sēkliņu
- 1/2 glāzes žāvētu melno plūmju
- 3 tējkarotes cepamā pulvera
Krēmam:
- 1 bundža vārītā iebiezinātā piena
- 200 g sviesta
- augļi rotāšanai
Pagatavošana
- Gatavo pirmo biskvītu - 1 ola, 1/2 glāzes miltu, 1/2 glāzes skābā krējuma, 1/2 glāzes cukura, 1 tējkarote cepamā pulvera, magoņu sēkliņas - visu samaisa.
- Otrs biskvīts - visas sastāvdaļas tādās pašās proporcijās, pievieno mazliet izmērcētas rozīnes.
- Trešais biskvīts - visas sastāvdaļas tādās pašās proporcijās kā pirmajam un otrajam biskvītam, pievieno mazliet izmērcētas žāvētas melnās plūmes(ja plūmes ir lielas, tās mazliet sagriež).
- Biskvītus cep 180°C temperatūrā, gatavus atdzesē.
- Gatavo krēmu - iebiezināto pienu sakuļ ar sviestu.
- Krēmu klāj starp un uz biskvītiem, tortes virsmu rotā ar augļiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!