Sastāvdaļas
- 500 g neattīrītu garneļu
- 100 g krabju gaļas
- 2 cieti vārītas olas
- 1 gurķis
- 1 sarkanais sīpols
- lapu salāti
- 50 g siera
- dilles
- 2 ēdamkarotes skābā krējuma
- 1/2 citrona
- 2 tējkarotes sojas mērces
Pagatavošana
- Garneles izvāra, notīra, lielākās pārgriež uz pusēm.
- Sīki sagriež krabju gaļu, gurķi, sīpolu, olas, dilles.
- Pārliešanai samaisa skābo krējumu, sojas mērci, citrona sulu, pievieno dilles.
- Salātu sastāvdaļas samaisa, izņemot lapu salātus.
- Lapu salātus noskalo, uz tiem liek garneļu maisījumu, pārkaisa ar smalki sarīvētu sieru, rotā ar veselām garnelēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!