Garneles saldā krējuma mērcē

Garneles saldā krējuma mērcē Foto: Garneles saldā krējuma mērcē

Sastāvdaļas

  • 800 g garneļu
  • 50 g sviesta
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 250 ml saldā krējuma
  • pētersīļi
  • sāls

Pagatavošana

  1. Ķiploka daiviņas saspiež ķiploku spiedē.
  2. Pannā uzkarsē sviestu, liek ķiplokus, pievieno saldo krējumu - uzkarsē.
  3. Garneles notīra, pievieno ķiploku maisījumam, samaisa, sautē 10 minūtes.
  4. Pētersīļus sakapā, uzkaisa garnelēm, samaisa un turpina sautēt 2-3 minūtes.
  5. Garneles izņem no mērces, mērci turpina sautēt, kamēr tā sabiezē.
  6. Tad garneles liek atpakaļ mērcē, samaisa un pasautē vēl 3 minūtes.
  7. Tad pannu noņem no uguns un garneles liek uz šķīvja.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes