Sastāvdaļas
- 800 g garneļu
- 50 g sviesta
- 2 ķiploka daiviņas
- 250 ml saldā krējuma
- pētersīļi
- sāls
Pagatavošana
- Ķiploka daiviņas saspiež ķiploku spiedē.
- Pannā uzkarsē sviestu, liek ķiplokus, pievieno saldo krējumu - uzkarsē.
- Garneles notīra, pievieno ķiploku maisījumam, samaisa, sautē 10 minūtes.
- Pētersīļus sakapā, uzkaisa garnelēm, samaisa un turpina sautēt 2-3 minūtes.
- Garneles izņem no mērces, mērci turpina sautēt, kamēr tā sabiezē.
- Tad garneles liek atpakaļ mērcē, samaisa un pasautē vēl 3 minūtes.
- Tad pannu noņem no uguns un garneles liek uz šķīvja.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!