Garneles apelsīnu garoziņā

Garneles apelsīnu garoziņā Foto: Garneles apelsīnu garoziņā

Sastāvdaļas

  • 450 g garneļu
  • 1 apelsīns
  • 150 g kartupeļu cietes
  • 2 čili pipari
  • 100 g olīveļļas
  • 2 ēdamkarotes apelsīnu džema

Pagatavošana

  1. Apelsīnu džemu samaisa ar viena apelsīna sulu.
  2. Čili piparus sagriež gredzenos, kārtīgi iztīra sēklas.
  3. Garneles marinē čili-apelsīnu džema marinādē, 15-20 minūtes.
  4. Marinētās garneles apviļā kartupeļu cietē un cep pannā, olīveļļā.
  5. Pēc 5-7 minūtēm, pannā lej čili-apelsīnu džema marinādi un ļauj tai kristalizēties.
  6. Tad liek pasniegšanas traukā un atdzesē.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes