Sastāvdaļas
- 200 g biezpiena
- 2 ēdamkarotes skābā krējuma
- 100 g konservētu ananāsu gabaliņu
- 1 kivi
- 8-10 zemenes
- 6 izceptas plānās pankūkas
- šokolādes skaidiņas pasniegšanai
Pagatavošana
- Biezpienu izberž caur sietu, pievieno skābo krējumu, kārtīgi samaisa.
- Kivi nomizo, kopā ar ananāsiem sagriež salmiņos, zemenes sagriež ceturtdaļās.
- Aptuveni 1/3 no pankūkas malas liek gareniski biezpiena masu, blakus izkārto augļus un pankūku satin blīvā ruletē.
- Šādi rīkojas ar atlikušajām pankūkām, gatavas ruletes liek ledusskapī uz 1-1,5 stundām.
- Pirms pasniegšanas, ruletes sagriež nelielos rullīšos, liek uz šķīvja un pārkaisa ar šokolādes skaidiņām.
- Biezpiena vietā var izmantot Maskarpones sieru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!