Sastāvdaļas
- 300 g rīsu
- 1 burkāns
- 2 sīpoli
- 300 g šampinjonu
- 100 g saldētu zaļo zirnīšu
- 100 g saldētu zaļo pākšu pupiņu
- 100 g konservētas kukurūzas
- sāls, pipari pēc garšas
- augu eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Sēnes nomazgā un sagriež, apcep ietaukotā, dziļā katlā.
- Sīpolus sīki sakapā, apcep uz pannas, augu eļļā.
- Burkānu nomizo, sagriež salmiņos, pievieno sīpoliem, pastāvīgi maisot, cep uz lēnas uguns, 3-4 minūtes.
- Zaļos zirnīšus un pākšu pupiņas atlaidina.
- Rīsus izvāra, izņem no paciņas un izber uz šķīvja.
- Sēnēm pievieno apceptus sīpolus un burkānu, rīsus, sāli, piparus, samaisa, karsē uz uguns 5 minūtes.
- Nobeigumā pievieno zaļos zirnīšus, pupiņas, kukurūzu, sautē 5-7 minūtes, katlam uzliekot vāku.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!