Sastāvdaļas
- 500 g liellopu gaļas
- 3-4 tomāti
- 2-3 marinēti gurķi
- 3-4 kartupeļi
- 150 g siera
- majonēze
- saišķītis pētersīļu
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Liellopu gaļu vāra sālsūdenī 1,5-2 stundas, kamēr tā ir mīksta.
- Kartupeļus izvāra.
- Gaļu, kartupeļus, tomātus, marinētos gurķus, sieru sagriež gabaliņos.
- Pētersīļus sakapā.
- Salātus liek kārtās - gaļa, kartupeļi,sāls, pipari, majonēze.
- Marinēti gurķi, siers, majonēze.
- Tomāti, sāls, pipari, majonēze.
- Pa virsu uzber mazliet siera, pārkaisa ar pētersīļiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!