Sastāvdaļas
- 3-4 vidēja lieluma baklažāni
- 2 vidēja lieluma sīpoli
- 2 lielas vai 4 mazas olas
- 1 sēņu buljona kubiņš
- augu eļļa cepšanai
- malti melnie pipari
Pagatavošana
- Baklažānus nomizo, sagriež 2 cm garos gabaliņos.
- Olas sakuļ putās, pievieno baklažāniem, kārtīgi samaisa, traukam uzliek vāku.
- 1 stundas laikā, vēl 5-6 reizes samaisa, rezultātā olas uzsūksies.
- Sēņu buljona kubiņu sasmalcina.
- Sīpolus sagriež gabaliņos.
- Baklažānus viegli apcep augu eļļā, pievieno sīpolus, maisot cep, 3 minūtes.
- Pievieno sasmalcināto sēņu buljona kubiņu, turpina cept, kamēr gatavs.
- Garšai pievieno maltos piparus.
- Pasniedz atdzesētus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!