Gardie baklažāni

Gardie baklažāni Foto: Gardie baklažāni

Sastāvdaļas

  • 3-4 vidēja lieluma baklažāni
  • 2 vidēja lieluma sīpoli
  • 2 lielas vai 4 mazas olas
  • 1 sēņu buljona kubiņš
  • augu eļļa cepšanai
  • malti melnie pipari

Pagatavošana

  1. Baklažānus nomizo, sagriež 2 cm garos gabaliņos.
  2. Olas sakuļ putās, pievieno baklažāniem, kārtīgi samaisa, traukam uzliek vāku.
  3. 1 stundas laikā, vēl 5-6 reizes samaisa, rezultātā olas uzsūksies.
  4. Sēņu buljona kubiņu sasmalcina.
  5. Sīpolus sagriež gabaliņos.
  6. Baklažānus viegli apcep augu eļļā, pievieno sīpolus, maisot cep, 3 minūtes.
  7. Pievieno sasmalcināto sēņu buljona kubiņu, turpina cept, kamēr gatavs.
  8. Garšai pievieno maltos piparus.
  9. Pasniedz atdzesētus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes