Gardās maltās gaļas kotletes

Gardās maltās gaļas kotletes Foto: vk.com

Sastāvdaļas

● 500 g maltās gaļas
● 1 sīpols
● 3 baltmaizes šķēles
● 2 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu
● 1 tējkarote sinepju pulvera
● 2 olas
● 3 glāzes auksta ūdens
● augu eļļa, sāls, pipari

Pagatavošana

    1. Sīpolu sagriež lielās šķēlēs.
    2. Baltmaizi sagriež gabaliņos un iemērc ūdenī.
    3. Traukā samaisa sīpolus, nospiestu baltmaizi, pētersīļus - visu sakuļ blenderī, viendabīgā masā.
    4. Pievieno malto gaļu, samaisa.
    5. Maltās gaļas maisījumam pievieno sinepju pulveri.
    6. Olām atdala baltumus no dzeltenumiem, dzeltenumus pievieno maltajai gaļai, visu kārtīgi samaisa.
    7. Ja maltās gaļas masa sanākusi pārāk bieza, pievieno mazliet auksta ūdens.
    8. Citā bļodā olu baltumus sakuļ ne pārāk stingrās putās.
    9. Pusi sakultos olu baltumus, uzmanīgi, pievieno maltajai gaļai, tad pievieno otru pusi, uzmanīgi samaisa.
    10. Ar mitrām rokām veido kotletes, cep pannā, sakarsētā augu eļļā, no abām pusēm.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes