Sastāvdaļas
- 200 g cieta siera
- 300 g biezpiena
- 3 ēdamkarotes mannā
- 3 olas
- 1-2 ķiploka daiviņas(ja vēlas)
- mazs diļļu saišķītis
- 100 ml kefīra
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Mannā pārlej ar kefīru, atstāj uz 20-30 minūtēm uzbriest.
- Sieru sarīvē uz rupjās rīves un samaisa ar biezpienu, pievieno olas, sakapātas dilles, visu samaisa.
- Pieber sāli, piparus, ja vēlas, pievieno sakapātus ķiplokus, vēlreiz samaisa.
- Uzbriedušo mannā samaisa ar biezpiena masu, sakuļ.
- Masu liek veidnē un cep sakarsētā krāsnī, kamēr gatavs.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!