Sastāvdaļas
- 500 g gaļas (liellopu vai cūkgaļa)
- 2 sīpoli
- 1 ēdamkarote miltu
- 3 ēdamkarotes tomātu pastas
- sāls, pipari, lauru lapas, zaļumi pēc garšas
Pagatavošana
- Gaļu noskalo, nosusina, sagriež gabaliņos.
- Sīpolus sakapā.
- Dziļā pannā uzkarsē eļļu, cep gaļu uz lielas uguns, aptuveni 5 minūtes.
- Pievieno sīpolus, cep, ik pa brīdim apmaisot, 5-7 minūtes, uz vidējas uguns.
- Gaļai pieber sāli, piparus, uzkaisa miltus, samaisa, turpina cept 2-3 minūtes.
- Ik pa brīdim apmaisa, pievieno tomātu pastu - kārtīgi samaisa.
- Pielej 2-3 glāzes ūdens vai gaļas buljona, samaisa, pievieno lauru lapu, uzliek vāku, sautē uz lēnas uguns 1-1,5 stundas.
- Pasniedz gulašu ar sakapātiem zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!