Gardais mājas gulašs

Gardais mājas gulašs Foto: Gardais mājas gulašs

Sastāvdaļas

 ● 500 g gaļas (liellopu vai cūkgaļa)
 ● 2 sīpoli
 ● 1 ēdamkarote miltu
 ● 3 ēdamkarotes tomātu pastas
 ● sāls, pipari, lauru lapas, zaļumi pēc garšas

Pagatavošana

  1. Gaļu noskalo, nosusina, sagriež gabaliņos.
  2. Sīpolus sakapā. 
  3. Dziļā pannā uzkarsē eļļu, cep gaļu uz lielas uguns, aptuveni 5 minūtes.
  4. Pievieno sīpolus, cep, ik pa brīdim apmaisot, 5-7 minūtes, uz vidējas uguns.
  5. Gaļai pieber sāli, piparus, uzkaisa miltus, samaisa, turpina cept 2-3 minūtes.
  6. Ik pa brīdim apmaisa, pievieno tomātu pastu - kārtīgi samaisa.
  7. Pielej 2-3 glāzes ūdens vai gaļas buljona, samaisa, pievieno lauru lapu, uzliek vāku, sautē uz lēnas uguns 1-1,5 stundas.
  8. Pasniedz gulašu ar sakapātiem zaļumiem.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes