Gardā vistas gaļas rulete

Gardā vistas gaļas rulete Foto: Gardā vistas gaļas rulete

Sastāvdaļas

  • 200 g cieta siera
  • 3 olas 
  • 1 vistas fileja
  • 2 sīpoli
  • 3 ēdamkarotes skābā krējuma
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Vistas fileju samaļ, kopā ar 1 sīpolu.
  2. Sieru rupji sarīvē.
  3. Rīvētajam sieram pievieno olas un skābo krējumu - kārtīgi samaisa viendabīgā masā.
  4. Masai jābūt ne pārāk biezai, bet arī, ne pārāk šķidrai. 
  5. Veidnē ieklāj foliju, lej siera masu, izlīdzina.
  6. Cep 180°C temperatūrā, 15-20 minūtes.
  7. Jāskatās, lai siera biskvīts nepiedeg, bet olas sarecē. 
  8. Atlikušo sīpolu sakapā, cep augu eļļā, kamēr tas kļūst zeltains un samaisa ar maltās gaļas masu.
  9. Pieber sāli, piparus pēc garšas.
  10. Gatavu siera biskvītu mazliet atdzesē un noņem no folijas.
  11. Siera biskvītam uzklāj malto gaļu, satin blīvā ruletē. 
  12. Ruleti ietin vairākās folijas kārtās, cep krāsnī 30 minūtes.
  13. 10 minūtes pirms cepšanās beigām, foliju attin, turpina cept, lai parādās skaista garoziņa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes