Sastāvdaļas
- 200 g cieta siera
- 3 olas
- 1 vistas fileja
- 2 sīpoli
- 3 ēdamkarotes skābā krējuma
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Vistas fileju samaļ, kopā ar 1 sīpolu.
- Sieru rupji sarīvē.
- Rīvētajam sieram pievieno olas un skābo krējumu - kārtīgi samaisa viendabīgā masā.
- Masai jābūt ne pārāk biezai, bet arī, ne pārāk šķidrai.
- Veidnē ieklāj foliju, lej siera masu, izlīdzina.
- Cep 180°C temperatūrā, 15-20 minūtes.
- Jāskatās, lai siera biskvīts nepiedeg, bet olas sarecē.
- Atlikušo sīpolu sakapā, cep augu eļļā, kamēr tas kļūst zeltains un samaisa ar maltās gaļas masu.
- Pieber sāli, piparus pēc garšas.
- Gatavu siera biskvītu mazliet atdzesē un noņem no folijas.
- Siera biskvītam uzklāj malto gaļu, satin blīvā ruletē.
- Ruleti ietin vairākās folijas kārtās, cep krāsnī 30 minūtes.
- 10 minūtes pirms cepšanās beigām, foliju attin, turpina cept, lai parādās skaista garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!