Sastāvdaļas
- 250 g galda bietes
- 250 g burkānu
- 150 g kartupeļu
- 200 g skābu kāpostu
- 40 g sīpolu
- 10 g ķiploku
- 0,4 l ūdens
- 1 tējkarote sāls
Pagatavošana
- Receptē dotā deva paredzēta litra burkas piepildīšanai.
- Bietes, burkānus un kartupeļus novāra pusmīkstus, tad nomizo, sagriež šķēlēs.
- Sīpolus un ķiplokus sīki sagriež.
- Visu samaisa ar skābētiem kāpostiem un pilda burkās.
- Pārlej ar verdošu sālsūdeni un pasterizē 85 °C temperatūrā: 0,5 litru burkas – 15 minūtes un litra burkas – 20 minūtes.
- Kā parasti, burkas noslēdz un atdzesē.
Padoms:
Receptē doto produktu attiecības un daudzumu var mainīt pēc saviem ieskatiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!