Gaļas un kāpostu sacepums

Gaļas un kāpostu sacepums Foto: Gaļas un kāpostu sacepums

Sastāvdaļas

  • 100 g gaļas mīkstuma
  • 100 svaigu kāpostu (balto vai sarkano)
  • 10 g sviesta
  • 10 g sīpolu
  • 10 g rīvmaizes
  • sāls pēc garšas
  • 1/2 glāzes ūdens
  • 1/2 olas
  • tomātu mērce

Pagatavošana

  1. Gaļu samaļ un kopa ar sasmalcinātu sīpolu sviestā apcep.
  2. Kāpostus sasmalcina un ūdenī sautē 15 minūtes.
  3. Kāpostus sajauc ar gaļu, sali, ūdeni (var ņem daļu piena), olu, rīvmaizi, visu labi sajauc.
  4. Liek uz pannas vai sacepuma veidnē un cep cepeškrāsnī 30 minūtes.
  5. Galdā pasniedz ar tomātu mērci.
  6. Piezīme: nevairītas gaļas vietā var ņemt vārītu gaļu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes