Sastāvdaļas
- 100 g gaļas mīkstuma
- 100 svaigu kāpostu (balto vai sarkano)
- 10 g sviesta
- 10 g sīpolu
- 10 g rīvmaizes
- sāls pēc garšas
- 1/2 glāzes ūdens
- 1/2 olas
- tomātu mērce
Pagatavošana
- Gaļu samaļ un kopa ar sasmalcinātu sīpolu sviestā apcep.
- Kāpostus sasmalcina un ūdenī sautē 15 minūtes.
- Kāpostus sajauc ar gaļu, sali, ūdeni (var ņem daļu piena), olu, rīvmaizi, visu labi sajauc.
- Liek uz pannas vai sacepuma veidnē un cep cepeškrāsnī 30 minūtes.
- Galdā pasniedz ar tomātu mērci.
- Piezīme: nevairītas gaļas vietā var ņemt vārītu gaļu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!