Sastāvdaļas
- 400 g maltās gaļas
- 2 sīpoli
- 2 ķiploka daiviņas
- 2 šķēles baltmaizes (izmērcētas aukstā pienā)
- 1 olas baltums
- 2 ēdamkarotes miltu
Mērcei:
- 50 g sēņu
- 1 sīpols
- 1 tējkarote tomātu pastas
- 1/2 glāzes sēņu buljona
- 2 ēdamkarotes saldā krējuma
Pagatavošana
- Gatavo tefteļus - malto gaļu samaisa ar sakultu olu baltumu, pievieno garšvielas - veido tefteļus, apviļā tos miltos.
- Tefteļus liek ietaukotā veidnē, cep 200°C temperatūrā, 15 minūtes.
- Gatavo mērci - sēnes cep kopā ar sīpoliem, pievieno tomātu pastu, mazliet pacep, pielej buljonu, saldo krējumu, garšvielas - pakarsē.
- Pēc noteiktā laika mērci pārlej tefteļiem, turpina cept 20 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!