Sastāvdaļas
- 500 g gaļas
- 2 olas
- 3 ēdamkarotes + 200 g trekna saldā krējuma
- 2 ķiploka daiviņas
- dilles
- mazliet majonēzes
- sāls, pipari pēc garšas
- kartupeļi
- 2 ēdamkarotes sviesta
Pagatavošana
- Sakuļ olas, 3 ēdamkarotes saldā krējuma, sakapātas dilles, sāli.
- Karstā pannā izcep omleti, atdzesē, uzklāj mazliet majonēzes, satin ruletē, sagriež nelielās šķēlītēs.
- Gaļu sagriež šķēlēs, izdauza ar gaļas āmuriņu, ieziež ar sāls, piparu, ķiploku maisījumu.
- Uz katras gaļas šķēles liek omletes šķēlīti, satin ruletē.
- Kartupeļus nomazgā, nomizo, sagriež šķēlītēs.
- Veidni ietauko, liek gaļas ruletes, blakus izkārto kartupeļu šķēlītes.
- Cep krāsnī 20 minūtes.
- Izņem no krāsns, pārlej ar 200 gramiem saldā krējuma un turpina cept 30 minūtes.
- Pirms pasniegšanas pārlej ar ķiploku, diļļu, sviesta maisījumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!