Sastāvdaļas
- 1/2 sīpola
- 2 ķiploka daiviņas
- 700 g maltas cūkgaļas
- 1 glāze sojas mērces
- 75 g kečupa
- 1 tējkarote sāls
- šķipsniņa kaltēta bazilika
- šķipsniņa maltu melno piparu
Pagatavošana
- Sīpolu un ķiplokus sakapā.
- Pievieno visas pārējās sastāvdaļas, lielā bļodā samaisa ar rokām.
- Gaļas masu liek pārtikas plēvē, izveido taisnstūra formu.
- Noņem plēvi un liek ietaukotā veidnē.
- Cep sakarsētā krāsnī 20 minūtes, pēc noteiktā laika uzklāj kečupu, turpina cept 20 minūtes.
- Tad vēlreiz uzklāj kečupu, turpina atkal cept 20 minūtes.
- Pēc noteiktā laika veidni izņem, atdzesē 10 minūtes.
- Pirms pasniegšanas, sagriež šķēlēs.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!