Gaļas rulete

Gaļas rulete Foto: Gaļas rulete

Sastāvdaļas

  • 1/2 sīpola
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 700 g maltas cūkgaļas
  • 1 glāze sojas mērces
  • 75 g kečupa
  • 1 tējkarote sāls
  • šķipsniņa kaltēta bazilika 
  • šķipsniņa maltu melno piparu

Pagatavošana

  1. Sīpolu un ķiplokus sakapā.
  2. Pievieno visas pārējās sastāvdaļas, lielā bļodā samaisa ar rokām.
  3. Gaļas masu liek pārtikas plēvē, izveido taisnstūra formu.
  4. Noņem plēvi un liek ietaukotā veidnē.
  5. Cep sakarsētā krāsnī 20 minūtes, pēc noteiktā laika uzklāj kečupu, turpina cept 20 minūtes.
  6. Tad vēlreiz uzklāj kečupu, turpina atkal cept 20 minūtes.
  7. Pēc noteiktā laika veidni izņem, atdzesē 10 minūtes. 
  8. Pirms pasniegšanas, sagriež šķēlēs.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes