Sastāvdaļas
- 1 kg liesas cūkgaļas vai teļa gaļas
- 200 g baltmaizes
- 1 glāze piena
- sāls, pipari, garšvielas
- 2 jēlas olas
- 2 sīpoli
- 2 burkāni
- 3 sālīti gurķi
- 6 cieti vārītas olas
- 500 g svaigu sēņu
- 1 iepakojums majonēzes
- 200 g siera
Pagatavošana
- Gaļu samaļ, pievieno pienā izmērcētu baltmaizi, sāli, piparus, garšvielas, jēlas olas - kārtīgi samaisa.
- Uz folijas vai pārtikas plēves liek gaļas masu 1 cm biezumā un izlīdzina.
- Gaļas masu noziež ar majonēzi un pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Uz gaļas, gareniski liek ceptus dārzeņus, sēnes, sakapātas vārītas olas, gabaliņos sagrieztus sālītos gurķus, pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Uzmanīgi satin ruletē, ruleti liek veidnē, noziež ar majonēzi, pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Cep sakarsētā krāsnī, 20-30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!