Gaļas rulete ar olām

Gaļas rulete ar olām Foto: Gaļas rulete ar olām

Sastāvdaļas

  • 500-600 g maltās gaļas
  • zaļumi, garšvielas pēc garšas
  • 500 g kārtainās mīklas
  • 3-4 vārītas olas
  • 2 jēlas olas

Pagatavošana

  1. Maltai gaļai pievieno jēlu olu.
  2. Uz kārtainās mīklas liek pusi maltās gaļas, virsū izkārto uz pusēm pārgrieztas vārītas olas.
  3. Virsū vārīto olu pusītēm liek atlikušo malto gaļu.
  4. Mīklu sagriež strēmelēs un sapin bizi(bizi pin, strēmeles piespiežot vienu otrai).
  5. Gatavu ruleti noziež ar otru jēlo olu, ja vēlas, rotā ar sezama sēkliņām.
  6. Cep 200-220°C temperatūrā, 40-45 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes