Sastāvdaļas
- 2 olas
- 2 ēdamkarotes maltas gaļas
- 2 ēdamkarotes piena
- 1 tējkarote augu eļļas
- sāls, garšvielas
Pildījumam:
- 1 svaigs gurķis
- 1 ēdamkarote skābā krējuma
- 1/3 tējkarotes sinepju
- sāls, dilles
Pagatavošana
- Olas, pienu, malto gaļu, sāli, garšvielas samaisa, pievieno augu eļļu un vēlreiz kārtīgi samaisa.
- Maisījumu lej sakarsētā pannā, nelielā augu eļļas daudzumā, uzliek vāku, cep uz lēnas uguns, uzmanīgi apgriež otrādi, turpina cept 2 minūtes.
- Gatavo pildījumu - samaisa rupjos salmiņos sagrieztu gurķi, skābo krējumu, sinepes, sāli, dilles.
- Uz gaļas omletes pusītes liek pildījumu, pārklāj ar otru gaļas omletes pusi, uzreiz noņem no uguns, pārkaisa ar zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!