Sastāvdaļas
- 200 g gaļas (labāk liellopu)
- 1 vidēja lieluma sīpols
- saišķītis pētersīļu
- 1 ēdamkarote tomātu pastas
- 250 ml vārīta ūdens
- augu eļļa cepšanai
- sāls, garšvielas pēc garšas
Pagatavošana
- Gaļu sagriež nelielos, vienādos gabaliņos.
- Sīpolu sakapā sīkos gabaliņos.
- Pētersīļus noskalo tekošā ūdenī, nosusina ar papīra dvieli, sakapā.
- Sakarsētā pannā lej pāris ēdamkarotes augu eļļas, tiklīdz tā uzkarst, cep gaļu, pievieno sīpolu, sāli, garšvielas.
- Visu cep uz lēnas uguns, uzliekot pannai vāku, 5-7 minūtes.
- Tomātu pastu samaisa ar vārītu ūdeni, sakuļ, izmantojot dakšiņu, viendabīgā masā, lej pannā.
- Mērci uzvāra, uzliek atkal vāku, maisot sautē 20 minūtes.
- Dažas minūtes, pirms gatavošanās beigām, pievieno sakapātus pētersīļus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!