Sastāvdaļas
- 700 g gaļas
- 400 g šampinjonu
- 1 sīpols
- 3 kartupeļi
- 100 g siera
- majonēze
- garšvielas
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Gaļu, kopā ar sīpolu, samaļ gaļas maļamajā mašīnā, pieber sāli, piparus pēc garšas.
- Maltās gaļas masu sadala 4 daļās, veido lielas kotletes,izveido iedobumu, liek veidnē, kas izklāta ar cepamo papīru.
- Šampinjonus sagriež un cep pannā.
- Apceptās sēnes liek kotletēs.
- Kartupeļus nomizo, sarīvē uz rupjās rīves, liek virsū sēnēm kotletēs, uzber mazliet sāli.
- Virsū kartupeļiem izveido majonēzes restīti.
- Sieru sarīvē.
- Pārkaisa kotletes ar rīvēto sieru, cep 180°C temperatūrā, 30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!