Sastāvdaļas
- 2 šķipsnas Santa Maria Melnie pipari, malti
- 0.5 dl rīvmaize
- 1 dl piens
- 500 g jaukta maltā gaļa
- 1 gab. dzeltenais sīpols
- 1 gab. olas
- 2 tējk. sāls
- 2 ēd.k. sviests vai margarīns cepšanai
Pagatavošana
- Samaisiet rīvmaizi ar pienu, atstājiet iesūkties uz 5 minūtēm.
- Smalki sasmalciniet sīpolu un samaisiet ar malto gaļu, olu, sāli un melnajiem pipariem. Ielejiet rīvmaizes maisījumā un samaisiet līdz viendabīgai masai.
- Izveidojiet no maltās gaļas vienāda izmēra apaļas bumbiņas.
- Apcepiet gaļas bumbiņas sviestā uz vidējas uguns 5-10 minūtes.
Klasiskas un ātri pagatavojamas gaļas bumbiņas garšos visai ģimenei! Pasniedziet gaļas bumbiņas ar kartupeļu biezputru un brūkleņu mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!