Sastāvdaļas
- 500 g maltās gaļas
- 500 g gatavās kārtainās mīklas
- sāls, pipari pēc garšas
- 2-3 olu dzeltenumi
- 1 sīpols
- 1 ķiploka daiviņa
Pagatavošana
- Ķiploka daiviņu saspiež ķiploku spiedē.
- Sīpolu sakapā.
- Ķiploku un sīpolu pievieno maltajai gaļai, pieber sāli, piparus - no gaļas masas veido bumbiņas.
- Mīklu izrullē, sagriež 1/2 centimetru platās strēmelēs.
- Ar mīklas strēmelēm aptin gaļas bumbiņu, kā kamoliņu.
- Olu dzeltenumus sakuļ ar dakšiņu un noziež aptītās gaļas bumbiņas.
- Veidni pārkaisa ar miltiem, liek tajā sagatavotās gaļas bumbiņas, cep 180°C temperatūrā, 20-25 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!