Sastāvdaļas
- 700 g cūkgaļas
- 1-2 sīpoli
- 3-4 tomāti
- 200 g siera
- 100 g majonēzes
- sāls, pipari pēc garšas
- zaļumi pēc garšas
Pagatavošana
- Cūkgaļas gabalus izdauza ar gaļas āmuriņu, gaļai uzklājot pārtikas plēvi, uzber sāli, piparus, garšvielas pēc garšas.
- Veidni ietauko ar augu eļļu, liek cūkgaļas gabalus.
- Sīpolus sagriež gredzenos un, tos neatdalot, liek uz gaļas.
- Tomātus sagriež šķēlītēs un liek uz sīpoliem.
- Tomātiem uzklāj majonēzi.
- Visu pārkaisa ar rupji rīvētu sieru.
- Cep 180°C temperatūrā, 25 minūtes.
- Pēc izcepšanās, gaļai ļauj nostāvēties 15 minūtes.
- Pasniedz kopā ar zaļumiem un piedevām pēc izvēles.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!