Sastāvdaļas
- cūkgaļa
- vistas fileja
- sēnes
- sīpoli
- apsālīti baklažāni
- konservēta kukurūza
- 1 sarkanā un 1 zaļā paprika
Pagatavošana
- Sautējamo katlu liek uz uguns, uzlej eļļu.
- Cūkgaļu sagriež gabaliņos, cep eļļā, kad cūkgaļa paliek balta, pievieno sagrieztu vistas gaļu.
- Kad gaļas jau ir gandrīz gatavas, pārliek tās bļodā.
- Eļļā, kur cepās gaļas, cep sīpolus. pievieno sagrieztas sēnes.
- Pievieno sagrieztas paprikas, baklažānus, uzber konservētu kukurūzu.
- Sautējamā katlā liek atpakaļ gaļas.
- Visu kārtīgi samaisa, turpina karsēt pāris minūšu, pievieno garšvielas.
- Sautējamo katlu noņem no uguns.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!