Gaisīga „Snickers” krēma torte

Gaisīga „Snickers” krēma torte Foto: Gaisīga „Snickers” krēma torte

Sastāvdaļas

Biskvītam:

  • 6 olu dzeltenumi
  • 1,5 glāzes cukura
  • 250 g mīksta margarīna
  • 1 ēdamkarote majonēzes
  • 1 tējkarote dzēstas sodas(ar citrona sulu)
  • vanilīns
  • 3 glāzes miltu

Olu baltumu masai:

  • 6 olu baltumi
  • 2 glāzes cukura

Krēmam:

  • 200 g sviesta
  • 1 bundža vārīta iebiezinātā piena
  • drupināti rieksti

Glazūrai:

  • tumšā šokolāde
  • pūdercukurs

Pagatavošana

  1. Gatavo biskvītu - olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru, pievieno pārējās biskvīta sastāvdaļas - samīca mīkstu mīklu.
  2. Mīklu sadala 3 daļās un liek ledusskapī uz 30 minūtēm.
  3. Gatavo olu baltumu masu - olu baltumus puto stingrās putās, pakāpeniski pievieno cukuru.
  4. Vienu mīklas daļu izrullē, liek ietaukotā veidnē,liek 1/3 olu baltumu masas, ar karoti izlīdzina. 
  5. Liek cepties krāsnī, zemā temperatūrā.
  6. Šādi rīkojas ar atlikušo mīklu, jābūt 3 biskvītiem.
  7. Gatavo krēmu - sviestu sakuļ ar iebiezināto pienu.
  8. Pusi krēma liek uz viena biskvīta, uzber 1 ēdamkaroti riekstu.
  9. Otru pusi krēma liek uz otra biskvīta, uzber 1 ēdamkaroti riekstu.
  10. Uz trešā biskvīta haotiski uzlej glazūru, uzkaisa riekstus.
  11. Veido torti, liek to ledusskapī uz nakti.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes