Sastāvdaļas
- 500 g biezpiena
- 1 ola
- 2 glāzes cukura
- 2 tējkarotes sodas
- 3 glāzes miltu
Krēmam:
- 4 olu dzeltenumi
- 1 glāze cukura
- 2 ēdamkarotes miltu
- 3 glāzes piena
Pagatavošana
- Biezpienu samaisa ar cukuru un olu, nedaudz patur, lai izdalās sula.
- Pievieno sodu, miltus, samīca mīklu.
- Mīklu sadala 6 daļās, liek ietaukotā veidnē, cep 6 biskvītus.
- Cep 180°C temperatūrā, 5-7 minūtes, kamēr biskvīti kļūst brūngani.
- Gatavo krēmu - sakuļ olu dzeltenumus ar cukuru, pielej aukstu pienu, miltus, kārtīgi sakuļ.
- Maisījumu lej katlā, liek uz nelielas uguns, vāra, pastāvīgi maisot, kamēr sabiezē.
- Gataviem biskvītiem apgriež maliņas, ieziež ar krēmu.
- Torti rotā pēc saviem ieskatiem, ja vēlas, var apkaisīt ar šokolādes skaidiņām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!