Sastāvdaļas
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- 2 vidēja lieluma cukini
- 1 sakapāta ķiploka daiviņa
- 9 olas
- 2 glāzes vārītu makaronu (jāizvāra 1 glāze nevārītu makaronu)
- 100 g spinātu
- 40 g rīvēta Parmas siera
- 125 g ķirštomātu, pārgrieztu uz pusēm
Pagatavošana
- Krāsnī ieslēdz grila režīmu.
- Pannā sakarsē pusi olīveļļas, uz vidējas uguns.
- Cukini pārgriež uz pusēm, ar mizojamo nazi sagriež plānas strēmeles.
- Pannā liek cukini strēmeles, ķiploku, maisot cep 5 minūtes, kamēr cukini ir mīksti.
- Bļodā samaisa olas, makaronus, spinātus, Parmas sieru un cukini, pieber sāli, piparus.
- Tajā pašā pannā, kur iepriekš cepa cukini, uzkarsē atlikušo olīveļļu, lej olu maisījumu, virsū izkārto ķirštomātu pusītes.
- Cep 5-7 minūtes, uz vidējas uguns, maliņas mazliet piepaceļ, lai šķidrums paliek vidū, un gatavojas.
- Karstumizturīgo pannu liek krāsnī vai uz grila, turpina grilēt 3-4 minūtes, kamēr kļūst mazliet zeltains.
- Pasniedz sagrieztu porciju gabalos, karstu vai siltu, ar maizi un lapu salātu maisījumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!