Franču šokolādes torte

Franču šokolādes torte Foto: Franču šokolādes torte

Sastāvdaļas

  • 250 ga melnās šokolādes (70%)
  • 225 g sviesta
  • 1 glāze cukura
  • 2 ēdamkarotes citrona sulas
  • 1/2 citrona miziņa
  • 5 olas
  • 1 ēdamkarote miltu (var nelikt)

Pagatavošana

  1. Izkausē šokolādi kopā ar sviestu, samaisa, lai izveidojas vienmērīga masa.
  2. Pievieno cukuru un maisa līdz tas ir izkusis.
  3. Atsevišķā traukā saputo olas.
  4. Kad šokolādes masa mazliet atdzisusi, tad to sajauc kopā ar olu masu un saputo.
  5. Pievieno citrona miziņu, citrona sula un miltus, samaisa.
  6. Lej tortes formā un cep cepeškrāsnī 180 °C temperatūrā 30 - 35 minūtes.
  7. Kad torte atdzisusi, to izrotā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes