Foreļu pīrāgs

Foreļu pīrāgs Foto: Foreļu pīrāgs

Sastāvdaļas

Mīklai:
  • 3 olas
  • 1/2 glāzes kefīra
  • 1/2 glāzes skābā krējuma
  • 1/2 glāzes majonēzes
  • 250 g miltu
  • 1 ēdamkarote cepamā pulvera
Pildījumam:
  • 1-2 foreles (atkarībā no lieluma)

Pagatavošana

  1. Mīklas sastāvdaļas samaisa, veidnē ieklāj foliju, lej pusi mīklas.
  2. Virsū vienmērīgi izkārto pildījumu, uzlej otro pusi mīklas.
  3. Cep 180°C temperatūrā, 30 minūtes.
  4. Pīrāga gatavību pārbauda ar koka iesmiņu - ja iesmiņš ir sauss, pīrāgs ir gatavs.
  5. Gatavo pildījumu - foreles notīra, sagriež gabalos, cep krāsnī gatavas.
  6. Gatavus foreļu gabalus sadala vēl mazākos gabaliņos, izlasa asakas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes