Foreles salāti

Foreles salāti Foto: Foreles salāti

Sastāvdaļas

  • 200 g mazsālītas foreles filejas
  • 50 g siera
  • 2 olas
  • 2 tomāti
  • 2-3 ēdamkarotes majonēzes
  • pētersīļi rotāšanai

Pagatavošana

  1. Olas cieti izvāra, noņem čaumalas, sarīvē.
  2. Sieru sarīvē.
  3. Tomātus un zivi sagriež sīkos gabaliņos.
  4. Salātus kārto traukā - liek zivi, noziež ar majonēzi.
  5. Liek sarīvētas olas, noziež ar majonēzi.
  6. Liek rīvētu sieru, noziež ar majonēzi.
  7. Virsū liek sagrieztus tomātus.
  8. Salātus rotā ar majonēzi, pētersīļiem.
  9. Salātus liek ledusskapī uz 2 stundām, pasniedz.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes