Sastāvdaļas
● 1 plāksne presēto Nori ūdenszāļu
● 100 g Filadelfijas krēmsiera
● 130 g suši rīsu
● 1 svaigs gurķis
● 150 g mazsālīta laša
● 1 avokado
● Vasabi mērce pēc garšas
● sojas mērce pēc garšas
● marinēts ingvers pēc garšas
Pagatavošana
- Bambusa paklājiņu aptin ar pārtikas plēvi.
- Uz aptītā bambusa paklājiņa liek pusi Nori ūdenszāļu plāksnes, ar spīdīgo pusi uz leju.
- Virsū, ar mitrām rokām, liek gatavus suši rīsus, vienmērīgi izlīdzinot pa visu virsmu.
- Pārklāj rīsus ar paklājiņu, piespiež, apgriež otrādi, atloka.
- Nori ūdenszāļu plāksne būs virspusē.
- Uz Nori ūdenszāļu plāksnes liek Filadelfijas krēmsieru - sieru varat klāt, noklājot visu virsmu, vai arī, veidojot celiņu vidū.
- Svaigo gurķi un avokado sagriež plānos salmiņos, daļu rullīšu pagatavo ar gurķiem, daļu - ar avokado.
- Liek tos pa vidu rullīšiem.
- Uzmanīgi satin rulli.
- Mazsālīto lasi plāni sagriež, blīvi piestiprina rullim, sagriež to mazākos gabalos.