Fiksie kāpostu tīteņi

Fiksie kāpostu tīteņi Foto: Fiksie kāpostu tīteņi

Sastāvdaļas

  • 500 g maltās gaļas
  • 100 g vārītu rīsu
  • 200 g svaigu kāpostu
Mērcei:
  • 2 ēdamkarotes kečupa
  • 1 ēdamkarote majonēzes
  • 300 ml vārīta ūdens
  • milti panēšanai

Pagatavošana

  1. Kāpostus sagriež, ne pārāk sīkos gabalos, pārlej ar verdošu ūdeni, patur 5-10 minūtes.
  2. Tad ūdeni nolej, kāpostus nospiež.
  3. Maltajai gaļai pieber sāli, samaisa to ar rīsiem un kāpostiem.
  4. No masas izveido bumbiņas, panē tās miltos un apcep saulespuķu eļļā, kamēr parādās brūngana garoziņa.
  5. Mērces sastāvdaļas samaisa, bumbiņas liek pannā, pārlej ar mērci un sautē 40-60 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes