Sastāvdaļas
- 500 g maltās gaļas
- 100 g vārītu rīsu
- 200 g svaigu kāpostu
Mērcei:
- 2 ēdamkarotes kečupa
- 1 ēdamkarote majonēzes
- 300 ml vārīta ūdens
- milti panēšanai
Pagatavošana
- Kāpostus sagriež, ne pārāk sīkos gabalos, pārlej ar verdošu ūdeni, patur 5-10 minūtes.
- Tad ūdeni nolej, kāpostus nospiež.
- Maltajai gaļai pieber sāli, samaisa to ar rīsiem un kāpostiem.
- No masas izveido bumbiņas, panē tās miltos un apcep saulespuķu eļļā, kamēr parādās brūngana garoziņa.
- Mērces sastāvdaļas samaisa, bumbiņas liek pannā, pārlej ar mērci un sautē 40-60 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!