Sastāvdaļas
Mīklai:
- 2 glāzes kefīra
- 1/2 tējkarotes sodas
- 1/2 tējkarotes sāls
- 1/2 tējkarotes cukura
- milti
Pildījumam:
- maltā gaļa
- sīpols
- ķiploki
- sāls, pipari
- zaļumi, loki
Pagatavošana
- Kefīru uzsilda, lai tas būtu silts, pievieno sodu, samaisa, pievieno sāli, cukuru, vēlreiz samaisa - atstāj uz 1 minūti.
- Pakāpeniski pievieno miltus, pastāvīgi maisa, mīklai jābūt vidēji biezai.
- Gatavā mīklā liek maltās gaļas maisījumu, kārtīgi samaisa un cep belašus sakarsētā augu eļļā(eļļas līmenis 0,5-1 cm).
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!