Fiksās karstmaizītes

Fiksās karstmaizītes Foto: Fiksās karstmaizītes

Sastāvdaļas

  • 3-4 cīsiņi
  • 1 tomāts
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 ēdamkarote majonēzes
  • 3 ēdamkarotes kečupa
  • 10 baltmaizes šķēles
  • 100 g siera
  • zaļumi pēc garšas
  • malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Cīsiņus sagriež sīkos gabaliņos, liek dziļā bļodā.
  2. Tomātu sagriež sīkos gabaliņos. 
  3. Zaļumus sakapā, liek bļodā pie cīsiņiem.
  4. Ķiplokus saspiež ķiploku spiedē.
  5. Visu liek bļodā pie cīsiņiem.
  6. Pievieno majonēzi un kečupu - visu kārtīgi samaisa.
  7. Baltmaizes šķēles liek veidnē, uz katras šķēles liek 1-1,5 ēdamkarotes pildījuma.
  8. Virsū uzkaisa maltus melnos piparus. 
  9. Sieru rupji sarīvē, pārkaisa katrai maizes šķēlei. 
  10. Sieru bagātīgi nekaisiet, jo tas kūstot izplūst.
  11. Cep sakarsētā krāsnī 15 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes