Sastāvdaļas
- 3-4 cīsiņi
- 1 tomāts
- 2 ķiploka daiviņas
- 1 ēdamkarote majonēzes
- 3 ēdamkarotes kečupa
- 10 baltmaizes šķēles
- 100 g siera
- zaļumi pēc garšas
- malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Cīsiņus sagriež sīkos gabaliņos, liek dziļā bļodā.
- Tomātu sagriež sīkos gabaliņos.
- Zaļumus sakapā, liek bļodā pie cīsiņiem.
- Ķiplokus saspiež ķiploku spiedē.
- Visu liek bļodā pie cīsiņiem.
- Pievieno majonēzi un kečupu - visu kārtīgi samaisa.
- Baltmaizes šķēles liek veidnē, uz katras šķēles liek 1-1,5 ēdamkarotes pildījuma.
- Virsū uzkaisa maltus melnos piparus.
- Sieru rupji sarīvē, pārkaisa katrai maizes šķēlei.
- Sieru bagātīgi nekaisiet, jo tas kūstot izplūst.
- Cep sakarsētā krāsnī 15 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!