Sastāvdaļas
- 1,5 glāze miltu
- 3 ēdamkarotes kakao pulvera
- 1 glāze cukura
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- 1/2 tējkarotes sāls
- 1 tējkarote etiķa
- 1 tējkarote vanilīna
- 5 ēdamkarotes augu eļļas
- 1 glāze ūdens
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 180°C temperatūrai.
- Veidni ietauko ar eļļu.
- Samaisa visas sausās sastāvdaļas.
- Citā bļodā samaisa etiķi, vanilīnu, augu eļļu - pievieno sausajam maisījumam.
- Masai pielej ūdeni un sakuļ viendabīgā konsistencē.
- Masu lej veidnē, cep 35 minūtes, gatavību pārbauda ar koka iesmiņu.
- Kad biskvīts ir atdzisis, pārlej ar glazūru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!