Sastāvdaļas
- lavašs
- vistas gaļa
- kāposti
- Korejas burkāni
- tomāti
- gurķi
- majonēze vai skābais krējums
- kečups
Pagatavošana
- Vistas gaļu sagriež gabaliņos, cep augu eļļā, kamēr kļūst zeltaini(pavisam nelielā eļļas daudzumā).
- Kāpostus sīki sakapā.
- Gurķus un tomātus sagriež šķēlītēs vai salmiņos, kā vēlaties.
- Uz lavaša liek kāpostus, cepto vistas gaļu, uzlej kečupu.
- Virsū kečupam liek tomātus, gurķus, Korejas burkānus, virsū klāj majonēzi vai skābo krējumu.
- Visu satin rullītī, karsē mikroviļņu krāsnī 30-40 sekundes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!