Sastāvdaļas
- 500 g gaļas
- 2 olas
- 1 ēdamkarote sinepju
- 1/2 ēdamkarotes kartupeļu cietes
- 1 ēdamkarote augu eļļas
- 1 tējkarote sāls
- 1/2 tējkarotes piparu maisījuma
- 2 tējkarotes sezama sēkliņu
Pagatavošana
- Pēc šādas receptes varat gatavot jebkādu gaļu.
- Mērce - sakuļ olas, pievieno kartupeļu cieti, sinepes, sāli, piparus.
- Gaļu sagriež vēlamā izmēra gabaliņos, iemaisa mērcē, liek ledusskapī uz nakti.
- Sakarsētā, ietaukotā pannā cep gaļu no abām pusēm, uzkaisa sezama sēkliņas.
- Šādi sagatavota gaļa cepas ļoti ātri.
- Kā piedevas pasniedz dārzeņus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!