Fiksā biezpiena torte

Fiksā biezpiena torte Foto: Fiksā biezpiena torte
  1. Biezpienu un skābo krējumu sakuļ viendabīgā masā, lielā bļodā.
  2. Pievieno cukuru vai medu, ja augļi vai ogas ir skābāki, cukuru vai medu liek vairāk. 
  3. Katlā liek želatīnu, pārlej ar glāzi ūdens, istabas temperatūrā, atstāj uz 5-10 minūtēm.
  4. Augļus un ogas sagriež šķēlītēs. 
  5. Kad želatīns uzbriedis, katlu liek uz lēnas uguns, pastāvīgi maisa, kamēr želatīns ir izkusis.
  6. Tievā strūkliņā želatīnu lej biezpiena-skābā krējuma masā, kārtīgi samaisa un sakuļ.
  7. Veidnē izkārto augļus un ogas, pārlej ar biezpiena masu, torti liek ledusskapī.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes