Fetučini nūdeles ar vistas fileju un zaļajiem zirnīšiem

Fetučini nūdeles ar vistas fileju un zaļajiem zirnīšiem Foto: Fetučini nūdeles ar vistas fileju

Sastāvdaļas

  • Fetučini nūdeles
  • 2 vistas filejas
  • svaigi vai saldēti zaļie zirnīši
  • 1 liels citrons
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 200-300 ml saldā krējuma

Pagatavošana

  1. Vistas filejas sagriež un apcep olīveļļā, 4-5 minūtes.
  2. Citrona mizu sarīvē un izspiež 2 ēdamkarotes sulas.
  3. Vistas gaļai pievieno citrona sulu, sakapātas ķiploka daiviņas, citrona miziņu, sāli, piparus, uguni samazina līdz minimumam, sautē 10 minūtes.
  4. Pievieno saldo krējumu, palielina uguni, sautē, kamēr sabiezē.
  5. Ja zaļie zirnīši ir saldēti, tos patur verdošā ūdenī uz 5 minūtēm.
  6. Vistas gaļai pievieno zaļos zirnīšus un vārītas Fetučini nūdeles.
  7. Visu samaisa, mazliet pakarsē.
  8. Ēdiens būs zīdains un sātīgs.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes